tegelenlogo

29e Tegelen jaar

d.d. 10 februari 2017

Onze Tegelen-avonden worden steeds populairder.

25e Clubavond-1.

Hein probeert het programma soms wat in te korten maar kon ook deze keer sprekers natuurlijk niet weigeren.

25e Clubavond-2.

Nu waren het Henk Brauer, Ton Meeuse en Bart Sanders die ieder op hun eigen gebied een zeer interessante lezing gaven.

25e Clubavond-3.

De tombola blijkt al jaren een succes bij de Tegelse leden. Dit heeft natuurlijk aan de prachtige prijzen en het zeer originele optreden van Hans Koopmans (Koby) gelegen.

25e Clubavond-4.

Er waren dit jaar zelfs 5 jubilarissen die 10 jaar bij de club waren en die in het zonnetje werden gezet. Het bleek achteraf de beste clubavond ooit. Zoals Herman Betting uit Venlo verwoordde:

d.d. 28 Mei 2017

Hein had een route uitgezet via Kaldenkrichen-Sassenfeld-Lobberich naar Grefrath. Maar de hele route bleek door het slechte weer niet meer haalbaar zodat we een ingekorte versie reden.

mei rit.

De stop was bij de Witte See. Met een beetje fantasie dacht je in Oostenrijk aan een meer te zijn. Natuurlijk werkte het weer toen ook volop mee, en zelfs op het eten bleek niets aan te merken.

Bezoek aan de Witte See.

d.d. 26 juli 2017

Voor de 42e maal werd het Festeynder Back to the 50s 60s treffen in Nederweerd-Eind georganiseerd.

Festeynder Back to the 50s 60s treffen-1.

Het bleek een prima organisatie, zeker om de 342 figuranten allemaal mooi achter elkaar te laten aansluiten voor de optocht.

Festeynder Back to the 50s 60s treffen-2.

Te maf voor woorden, wat een massa volk langs de weg. Ze stonden vaak drie rijen dik en voor ons werd veel geapplaudiseerd.

d.d. 10 september 2017

Traditiegetrouw kwam Bennie op de vrijdagavond al kamperen op "Natuurplezier" in Reuver (077-4745485). Wat heet kamperen, zwemmen op een luchtbed was een betere benaming

 Kampeerterrein Reuver.

Wat een geluk, op de zondag was het kurk droog. Het heeft zo moeten zijn en 54 rijders schreven zich in.

29e tegelenmeeting-1.

Ook het rijden door de Peel blijft een openbaring, de trekschuit, kanalen, sluizen en ophaalbruggen kom je alleen in dit deel van Nederland tegen.

29e tegelenmeeting-2.

Om 13.00 uur begon het accordeon festival in "Den Draai". De zaal was goed gevuld maar er waren meer dan genoeg zit plaatsen voor ons beschikbaar.

29e tegelenmeeting-3.

Ook de rest van de dag ging zoals verwacht Wie am Schnurchen.

d.d. 20 oktober 2017

Radio Veronica was de eerste zender die tegen de verzuiling aanschopte en vanaf zee popmuziek begon uit te zenden. Helaas konden wij die in Limburg de eerste jaren niet ontvangen.

192 museum Nijkerk-1.

Het 192 museum in Nijkerk werd ingericht in samenwerking met Museum Rock Art in Hoek van Holland, dat een groot aantal relekwieen van Veronica in zijn collectie heeft, een prachtig museum, elke kamer in de oude voormalige school vertelde zijn verhaal.

192 museum Nijkerk-2.

d.d. 29 oktober 2017

Jan Hariot en Bert van der Laan en Jaap Jansen waren o.a de diskjockeys tijdens een live uitzending van Radio Extra Gold. Dit tijdens de zeer druk bezochte Tegelse Platenbeurs met een Puch show van de Tegelse Puch en Tomos club.

Platenbeurs Tegelen.

Meer info over de 29e Tegelen toertocht op de foto pagina: www.hans-sandmann.nl

Hein Poeth 28 november 2017


Foto's: Hein Poeth. (Zet je cursor op de foto's voor extra informatie) NB. werkt na XP niet meer!

allyouneedlogo puchtomoslogo tegelenlogo

terug