De Puch en Tomos galerij.

Beelden van de liefhebber en zijn machine.


Echte dubbelportretten dus.

Enige maanden geleden alweer, kwam Ivo van Rijckevorsel met het leuke initiatief, om bij meetings, (de mensen die het leuk zouden vinden) allemaal even apart met hun brommer op de foto te zetten. Om deze foto's dan t.z.t. in een boek uit te gaan geven. Een andere mogelijkheid was, om ze op een cd-rom te zetten, en deze dan later tegen kostprijs te verkopen.

Ik heb echter inmiddels begrepen, dat het boek er voorlopig niet inzit. Maar Ivo heeft inmiddels al wel een cd-rom uitgegeven, met daarop foto's van eerdere ritten, en dan met name van de laatste Haarlemmermeerronde.

Dus met dit idee van een boek in mijn achterhoofd, ben ik eerder dit jaar alvast begonnen met het maken van een aantal portret foto's. Ik weet dat de meeste mensen natuurlijk wel benieuwd waren naar deze gemaakte foto's, maar omdat ik het idee van Ivo (als zijn idee) respecteer, had ik deze foto's dan ook nog steeds niet openbaar gemaakt.

Toen Ivo laatst zijn cd-rom met portretfoto's naar mij toe stuurde, heb ik hem benaderd met de vraag, wat hij er van zou vinden, als ik de door mij al reeds gemaakte foto's op mijn site zou plaatsen. Dat was geen enkel probleem, "dan kunnen de liefhebbers er alvast van genieten" was zijn opmerking. Ik mocht zelfs de op de cd-rom gezette foto's van hem, en Floris gebruiken als ik het zou willen.

Het lijkt me wel handig, dat je door zo'n galerij, nu heel gemakkelijk een naam bij een gezicht kunt plaatsen, zeker als je n van beiden niet weet.

Daar ik niet iedere gefotografeerde al van naam ken, wilde ik aan jullie, "de geportretteerden" vragen, als je je zelf hier tegen komt. Of jullie mij dan even een mailtje willen sturen met de nog ontbrekende gegevens (die je zelf kwijt wilt), zoals je naam, woonplaats, maar zeker ook het type van je brommer, het bouwjaar enz. Vergeet daarbij dan niet, om even het op jouw betrekking hebbende foto nummer aan me door te geven. Het nummer van een foto wordt zichtbaar, als je de cursor even op de foto laat staan. Alvast bedankt!

Een aantal personen staan nu met mr dan een foto in de galerij, dit komt omdat ik het gewoon jammer vind, om een eerdere foto weg te halen. Een andere reden is, dat het soms om een totaal andere brommer kan gaan.

NB. Je e-mail adres wordt afgeschermd geplaatst, zodat je niet (al te eenvoudig) door de zg e-mail-snuffelprogramma's gevonden kan worden!

PS. Ik heb bewust, k van de mensen die ik persoonlijk wel goed ken, nog geen persoonlijke gegevens ingevuld, zodat je helemaal zelf kunt bepalen wat je aan gegevens kwijt wilt.

Veel plezier.
fotoknop

home