In memoriam Cor van Breukelen december 2021.

Beste Puch vrienden.

Ik heb gemerkt dat er best nog Puchrijders zijn die nog niet op de hoogte zijn van het overlijden van Cor. Dus heb ik hier maar even een pagina met wat informatie bij elkaar verzameld. Uiteraard kun je altijd even de Puch 66 website bezoeken voor het laatste nieuws.

In memoriam Cor van Breukelen-1

We zullen hem allen missen een top vent die heel veel voor de Puchwereld in Nederland heeft betekent. Ik denk dan allereerst aan het oprichten van Puch 66 Hollands Midden, en eigenlijk een soort van voortzetting van de Vips uit Utrecht.

Cor was een ster in het organiseren, zoals van de vele ritten met de club en dan met name de overbekende jaarlijkse Puch 66 Zomermeeting in augustus. Maar ook zorgde hij ervoor dat er 6 keer per jaar een prachtig mooi Puch 66 Magazine verscheen. En voor mij zorgde hij er speciaal voor dat ik het clubblad altijd in een regenbestendige enveloppe thuis kreeg, en dat was typisch Cor altijd goed voor je mensen zorgen.

Tevens werden alle leden d.m.v. een nieuwsbrief elke eerste van de maand op de hoogte gehouden van het allerlaatste clubnieuws. Ook verzorgde hij dat we een prima onderdak kregen vanuit waar vandaan we met de jaarlijkse Zomermeeting konden vertrekken, en ook de jaarlijkse jaarvergadering konden houden. En hij had daar dan ook geweldige mensen staan die altijd weer voor ons klaar stonden met het natje en droogje.

Verder regelde hij goede sponsors voor de club die ons ook altijd enorm trouw zijn gebleven. En omdat hij ook een echt mensen mens was regelde hij door zijn goede contacten, dat we altijd op het motorbegeleidingsteam konden rekenen bij de grote Zomermeetingen zodat we altijd veilig kruispunten over konden steken.

Tevens zorgde hij er voor dat er na elke Zomermeeting voor alle meerijders een leuk presentje klaar lag, maar ook werden er door de sponsors vaak ook nog extra cadeaus uitgereikt. Maar zeer prijzenswaardig is tevens dat er dan ook altijd een collecte werd gehouden voor Alpe d'HuZes in het kader van "Rijd je mee voor de overwinning op kanker" wat vaak een aanzienlijk bedrag opbracht.

Maar hij is natuurlijk tevens de man die er voor zorgde dat er super mooie miniatuur modellen van Puch en Tomos op de markt zijn gekomen.

Cor miniatuurmodellen

Het is eigenlijk wel heel erg jammer dat mede door corona er helaas geen echt afscheid door Puchrijders op hun Puchjes van Cor kon worden genomen, want onder andere omstandigheden was er (in overleg met de familie) vast en zeker een grote erehaag met Puch en Tomosrijders voor hem samen gekomen, .....maar wie weet komt er nog een ander moment dat wij Puchvrienden hem nog eens verdient kunnen eren.

Uiteraard wil ik hier verder niemand te kort doen, want hij had natuurlijk ook een prima en geweldig goed bestuur en vele andere heel fijne mensen om hem heen, die er mede altijd weer voor zorgden dat alles op rolletjes liep.

We zullen hem missen.

Hans 29-12-2021.

In memoriam Cor van Breukelen-1

In memoriam Cor van Breukelen-2

In memoriam Cor van Breukelen-3

terug