Het startpunt voor de Puch folders

Een kleine toelichting.


Een eerste begin.

De eerste folder die ik hier heb geplaatst is de Puchfolder uit 1968. Daar de folder die ik heb niet echt mooi is, en het toch wel een heel erg bijzondere folder is, heb ik besloten om al de afbeeldingen hiervan met behulp van Photoshop te restaureren.

Ik ben een pietje precies, en daarom zal er behoorlijk wat werk in gaan zitten, maar dat heb ik er graag voor over. Het komt er dus op neer, dat ik nog vele weken/maanden bezig zal zijn met het retoucheren van alle folderplaten. Maar de eerste 15 van de 16 heb ik inmiddels klaar, en die zijn nu dus beschikbaar.

Tot nu toe waren de folderplaten niet groter te bekijken, en daardoor dus eigenlijk ook niet echt bruikbaar. Maar vanaf nu, kunnen tevens alle folderplaten (die gerestaureerd zijn), ook vergroot bekeken worden door op de betreffende afbeelding te klikken.

De tweede folder is de Puch Voor Fans folder uit 1962, dit is een zg. uitklapfolder op A4 formaat, met aan de folder nog een extra strookje, waarmee je toendertijd, (als je dit opstuurde) gratis Jazz foto's kon bestellen.
Let op, deze folder is inmiddels wel eventjes 44 jaar!! oud. Waar blijft de tijd?

De derde folder is ook een Puch Voor Fans folder, maar die is uit 1965, dit is ook een uitklapfolder, alleen deze heeft een kleiner formaat dan die uit 1962.

De vierde folder is een Puch Skytrack 3V folder op een enkel A4 tje uit ca 1978.

De vijfde folder is weer een Puch Voor Fans folder uit 1963, dit is ook een uitklapfolder, met nu ook weer een extra strookje, maar deze keer voor het bestellen van een jazzplaatje.

De zesde folder is een Puch Grand Prix folder op een enkel A4 tje uit ca 1978 (wie weet het juiste jaar?).

De zevende folder is een Duitse Puch R50/R50M folder (wie weet het juiste jaar?).

De achtste folder is ook een Duitse Puch R50 folder (wie weet het juiste jaar?).

De negende folder is nog een Duitse Puch R50 folder (wie weet het juiste jaar?).

De tiende folder is een Puch Maxi uitklapposter uit 1974.

De elfde folder is een Puch uitklapposter (voor de Roxy dancing) uit 1974.

Het bekende Puch Flexi-reclame single'tje uit 1965 van Freddy Scott & The Condors (uit Rotterdam).Puch Voor Fans folder uit 1962 Puch Voor Fans folder uit 1963 Puch Voor Fans folder uit 1965 Puch Flexi-reclame single uit 1965  De complete '68 Serie Puchfolder
 De Skytrack 3V Puchfolder Puch Grand Prix folder Drie R50 Puchfolders Puch Maxi poster uit 1974 Puch bij Roxy poster uit 1974

terug