Puch en Tomos galerij

foto 026

Merk: Puch
Type: MV 50
Bouwjaar: 1977
Portret van: Rob Nieuwenhuizen
Woonplaats: Amsterdam
E-mail: Klik hier
Telefoonnr: 020-4204733
Datum foto: 29 september 2002
Extra info: Zie hieronder

Mijn naam is Rob Nieuwenhuizen, ook wel bekend onder de naam Rob Knalpot. Ik ben geboren in 1960 en rij al wat jaren rond op m'n Puchie. Het zgn. Puchvirus heeft tot diverse activiteiten geleid.

In 1998 was ik de mede oprichter van de APC (A'damse Puch Club). Door verschillen in karakter met de andere oprichter, en te veel invullings ideeen van wat je met een club zou moeten doen, stapte ik er begin 2000 uit.

Na een half jaartje, werd door mij en enkele vrienden de Puchnozems Amsterdam opgericht. Dat bleek een goede zet van ons, want nu gebeurde er gelukkig weer wat op Puchgebied in de stad.

Momenteel zijn we de grootste en actiefste club van de regio. Als je onze clubsite bezoekt, vind je meer info: www.studio-dakota.nl/puch/hotspots.htmwww.studio-dakota.nl/puch/hotspots.htm

Ik houd me verder ook bezig met ons clubblad, de Nozembode, en maak, en verzorg de 'Nozemsite'. Deze gaat over de geschiedenis van Nozems, Provo's, Puchrijders, enz. Je vindt 'm op: www.homepages.hetnet.nl/~rpn60/index.html

terug volgende foto