Op bezoek bij Rinky Toys.

Een prachtige zaak voor de echte Puch en Tomos liefhebber!


Een kijkje achter de schermen bij Rinke in Breda.

Een paar weken geleden werd ik door Hein Poeth gebeld, of ik eventueel interesse had om eens een keertje bij Rinky Toys langs te gaan. Nou daar had ik zeker wel oren naar, dit omdat ik al wel eens bij zijn eerdere pand in Dorst was geweest, maar nog niet in zijn nieuwe pand in Breda, dus dat wilde ik graag eens bekijken.

Hij zou me tegen die tijd wel even bellen, of ik dan mee zou kunnen. En ja hoor, op 29 augustus jl. belde Hein me op of ik de volgende dag naar Rinke kon komen, omdat hij dan met een paar leden van de Tegelse Puch/Tomosclub, daar naar toe zou gaan, en zou daar dan zo rond een uur of drie aankomen. Hein had nog wat onderdelen nodig i.v.b. met de Tegelenmeeting op 11 september. Ik was er wat eerder dan Hein, maar werd buiten meteen leuk ontvangen door Hans, die ook net aankwam rijden met een busje, met daarin een Puch M 50 Racing voor Rinke.

Ik vertelde hem dat ik van plan was om wat foto's van Rinke en zijn bedrijf te maken, en toen ging hij mij meteen spontaan rondleiden, dit omdat Rinke net even met klanten bezig was. Even later werd ik ook hartelijk door Rinke welkom geheten, en kreeg meteen wat te drinken aangeboden, en konden we heel kort wat bijpraten. Ik kreeg ook meteen toestemming om overal te mogen fotograferen. Even later kwamen ook Hein, en zijn mensen aan. Waarna ook zij een drankje kregen aangeboden, en ook zij samen met Rinke erbij even in de kantine konden bijpraten.

Ik was na de bezichtiging, echt onder de indruk van deze nieuwe zaak van Rinke, de zaak in Dorst was ook niet verkeerd, maar dit was echt helemaal perfect. Het is er erg ruim, heeft veel magazijn ruimten, een super grote werkplaats, met bijna overal mooi daglicht van boven, en een lekker ruime showroom.

Rinky Toys kun je vinden in Breda, Koele Mei 6 4816 JD, tel. 076-5714146, info@rinkytoys.nl
fotoknop

home