De Tegelse club pagina

Even nader kennismaken met de Tegelse Puch en Tomosclub.
Op deze plaats heb ik, wat ruimte gereserveerd voor de Puch en Tomosclub Tegelen.

Natuurlijk is deze club geen onbekende in de Puch-wereld, in tegendeel, het is eigenlijk ongeveer de oudste en bekendste Puch en Tomosclub van Nederland, die inmiddels al weer zo'n 30 jaar bestaat. Ze zijn landelijk (en ook al internationaal) vooral bekend om de grote jaarlijkse Puch-meeting in september.

Steyr
Steyr

Maar omdat ze zelf nog niet actief op internet waren, heb ik Hein sinds de start van mijn website in 2000 een plekje op mijn website aangeboden, en hem gevraagd om daarvoor wat materiaal in te sturen, zodat zij zich als club toch een beetje kunnen presenteren.

In de loop der tijd heeft Hein de complete geschiedenis van de club ingestuurd. Hij geeft hierin per jaar, een beschrijving van alle hoogtepunten uit het betreffende jaar.

Deze Tegelse presentatie is er niet om landelijk meer leden te werven, zeer zeker niet, want als je graag lid wil worden van een Puchclub, dan is er meestal ook wel een ergens bij jou in de buurt te vinden. Maar mocht je toevallig in de buurt van Tegelen wonen, schroom dan niet om contact met hen op te nemen.

Maar vanaf 2019 gaat Hein verder als Puch Tomos Vrienden Steyl, en gaat de Puch en Tomos Club Tegelen door met een nieuw bestuur. Dus vanaf hier geef ik opnieuw het woord aan Hein Poeth, nu als voorzitter van de Puch Tomos Vrienden Steyl.

steylknop


Klik op deze knop voor 30 jaar Tegelse Puchclub 1989-2018.
tegelenknop

home